Vriendinnenweekend met bezoek Mosterdmuseum, Shoppen in Doesburg en BBQ bij de chalet

Zin om met vriendinnen een gezellig weekendje weg te gaan? Kom dan eens een weekendje naar Hanzestad Doesburg. Breng een bezoek aan de wereldberoemde Mosterd museum, ga lekker shoppen, geniet van een BBQ bij jullie eigen chalet bij het water en blijf lekker slapen.

Voorbeeld Programma
Staat er dit jaar ook weer een weekendje weg met vriendinnen op uw planning? Ga er dan gezellig op uit met de dames en ontdek Doesburg!

U komt aan bij de boerenhofstede waar u alvast even incheckt en haast maakt naar het altijd gezellige Doesburg. Hier bezoekt u met uw vriendinnen het alom beroemde Mosterd museum. Deze ligt midden in het centrum van deze unieke stad dus na het bezoek lopen jullie zo de gezellige winkelstraat in om even flink te gaan shoppen met z’n allen. Als de tassen dan goed gevuld zijn gaan jullie weer terug naar jullie eigen chalet aan het water en is er even tijd voor u zelf.

‘s Avonds komt de kok jullie een overheerlijke en compleet verzorgde BBQ bezorgen en is er alle tijd om weer eens even bij te kletsen.

De volgende dag lekker uitslapen en samen ontbijten en dan is het net voor de middag uitchecken en keren jullie weer huiswaarts.

Bij dit 2-daags Vriendinnenweekend in Doesburg is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en gebak op de boerenhofstede
  • Entreekaart Mosterd Museum
  • BBQ bezorgd door de Kok bij uw eigen chalet
  • Heerlijk flesje wijn
  • 1 Overnachting in een 6-persoons chalet
  • 1x Ontbijt

Prijzen:
€ 124,50 p.p. bij 6 personen.
€ 102,00 p.p. bij 8 personen.
€ 89,50 p.p. bij 10 personen.

Wilt u een activiteit inwisselen voor iets anders? Laat uw wensen weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden.
Ook is het mogelijk om een themafeest te boeken op speciale data voor € 49,50 per persoon en een all-in zondagmiddagprogramma voor € 39,50 per persoon.

De prijs van dit 2-daags Vriendinnenweekend in Doesburg is geldig tot en met 31 december 2017 met uitzondering van de feestdagen.


Meer informatie over dit arrangement?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Reviews