Familiedag Gelderland

Bent u de jaarlijkse familiedag in Gelderland aan het organiseren en zoek u een geschikte locatie? De IJsselboerderij heeft voor jong en oud wat wils! Al jaren verzorgt de IJsselboerderij de leukste familie uitjes voor families uit heel Nederland. Onze sfeervolle locatie in Doesburg en het bijzondere activiteitenaanbod, gecombineerd met prima eten en drinken, maken van De IJsselboerderij dé locatie voor de meest onvergetelijke familiedag, waarover nog lang nagepraat zal worden.

 

Activiteiten

Doe mee met de stoere activiteiten als: boogschieten, quad rijden, 4×4 rijden of paintballen. Of bent u meer van de gezellige familiedag activiteiten als: koe melken, skilattenrace, spijkerslaan, hoefijzer werpen, levend tafelvoetbal en nog veel meer.

Ook voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten tijdens deze familiedag in Gelderland. We beschikken over een overdekt speelparadijs van meer dan 1000 m2 met een supergave glijbaan van 6 meter, klimwanden, springkussen, super Lego bouwstenen en een aparte speelruimte voor de allerkleinsten.

Na de activiteiten kunt u genieten van lekkere gerechten tijdens een hutselpannen buffet, een stampotten buffet of Live Cooking buffet.

De gezellige familiedag in Gelderland kan worden afgesloten met een bezoekje van de nostalgische ijscokar met diverse soorten schepijs.

Arrangementen

Hieronder hebben wij alvast een paar programma’s voor uw familiedag in Gelderland samengesteld. Uiteraard kunnen wij ook een familiedag op maat maken. Neem daarvoor contact met ons op.

Is één dag te kort en wilt u liever een familieweekend in Gelderland?