Familie uitjes

De leukste familie uitjes boekt u bij IJsselboerderij.nl!

Iets te vieren? Een verjaardag, familiereünie of wilt u er gewoon even lekker met de familie tussenuit? Al jaren verzorgt IJsselboerderij.nl de leukste familie-uitjes voor families uit heel Nederland. Onze sfeervolle locatie in Doesburg en het bijzondere activiteitenaanbod, gecombineerd met prima eten en drinken, maken van De IJsselboerderij dé locatie voor de meest onvergetelijke familie-uitjes, waarover nog lang nagepraat zal worden.
Wilt u een actief of juist iets minder actief programma voor uw familie-uitje? Wij bieden voor elk wat wils. De hele familie, jong en oud, kan meedoen. U heeft eveneens de mogelijkheid om na een uitgebreid buffet gezellig met zijn allen te overnachten in onze chalets aan het water. Vervolgens ’s morgens samen te ontbijten en desgewenst nog een afsluitende activiteit te doen. Zo maakt u uw familie-uitje helemaal compleet.

Voorbeelden van familie-uitjes:

Al onze activiteiten zijn zowel apart als in combinatie te boeken. Onze familie-uitjes zijn volledig naar eigen wens in te vullen. Ook bieden we diverse all-in arrangementen, waarbij activiteiten, eten en drinken en eventueel een overnachting, zijn inbegrepen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!