Beoordelingen

Ria Cozijnsen
Wij hebben het erg naar ons zin gehad, we werden geholpen daar waar nodig en dat waren leuke gezellige mensen de lokatie is top met een gezellige eigenaar! En voor herhaling vatbaar 😉
Anoniem
Goed verzorgd, leuk parcours, veel lol, lekker eten
Hans-Dieter Lambertz
De hele familiedag was goed georganiseerd en wij en onze gasten hebben van eten en drank en van de speelmogelijkheden genoten.
H. Roosen
‘t Was heel goed georganiseerd, de spelen buiten. We hebben genoten. Het eten was ook uitstekend.
M. V.
We hebben een hele gezellige middag gehad, goed verzorgd! In plaats van koud en warm buffet een heerlijke gourmet met meer heerlijkheden dan we op konden en live muziek, die inspeelde op de wensen van onze kinderen en kleinkinderen.
Petra Turion
Door vlotte improvisatie van de eigenaar van de IJsselboerderij is onze familie-uitje erg leuk verlopen. De 2 a 3 uur boogschieten werd om gezet in het schieten met verschillende wapens variërend van blaaspijltjes tot en met pistool. In verband met koud winterse weer werd de middag afgesloten met een cursus aan de Blackjack tafel. Kortom een leuke middag een aanrader voor familie uitjes.
S. Edelijn
Een feestelijke avond met korte optredens en men kon dansen op leuke herkenbare muziek. Het buffet en de drankjes waren prima verzorgd. Acheraf alleen maar complimenten voor het gezellige feest gehad. een aanrader!!!
S Pastoors
Wij hebben een hele leuke en gezellige avond gehad, het was allemaal goed verzorgt, heerlijk eten en zeker genoeg te drinken. Was allemaal prima!!
R. de Rijke
Het was een goed georganiseerd uitje. Lekker eten, gezellige locatie en leuke activiteit. De extra mogelijkheden die aangeboden werden, vielen ook erg in de smaak. Het gaf een persoonlijk tintje aan het uitje.