All inclusive Themafeesten – al vanaf 4 personen

Houdt u wel van een Feestje op de Boerderij of bent u een groot fan van Hollandse hits, of wilt u wel eens een gezellige Amsterdamse avond beleven en dat in Doesburg? Hieronder vindt u informatie over de verschillende themafeesten en data waarop u kunt inschrijven. Boek nu het themafeest van uw dromen!

Dance Classics
Bij de supergezellige en geheel verzorgde ‘Dance Classics avond’ waant u zich terug in de jaren 70 en 80, met onbeperkt eten, drinken, entertainment en live optredens van regionale artiesten. De zaal is verrassend aangekleed en iedere avond is het weer een grandioos spektakel voor jong en oud! Wie komt er? Tina Turner? De Pointer Sisters? U ziet en hoort het wel. Daarna laat feestbeest Henry u swingen. Ouderwets genieten van de muziek van de Pointer Sisters, John Travolta & Olivia Newton-John en natuurlijk nog veel meer.

Hollandse Piraten Avond
Een Hollandse avond vol Nederlandstalige muziek, met de polonaise, zwaaien, zwieren en zingen in de hoofdrol. U wordt welkom geheten door tante Jannie, een oergezellige “Hollandse Dame”. Ze zal uw jas aannemen en u naar de feestzaal begeleiden. Een puur Hollands decor zal uw hart nog harder laten kloppen. We serveren koffie met met een gebaks buffet en daarna onbeperkt drankjes naar keuze. Feestbeest Henry zal de Hollandse artiesten deze avond begeleiden, maar is zelf ook een groot artiest achter zijn draaitafel. Dus wordt dit een avond om nooit meer te vergeten. Als de spanning te hoog wordt, zal zuster “Love” zeker aanwezig zijn voor een prikje of iets anders. De Regio-Artiesten, die deze avond optreden, laten we nog even achterwege, want het moet een verrassende avond worden, van begin tot eind. Wel kunnen we u vast verklappen, dat u op het einde van de avond schor zult zijn van de meezingers. Want meezingen, daar ontkomt u niet aan. Ook de beentjes gaan regelmatig van de vloer. U zult de volgende dag wel moe zijn van het dansen, zwaaien en zwieren.

Mega foute Disco Party
Henry verzorgt met zijn ‘drive-in- show’ en plaatjes een vier en een half uur durende show. Henry is een feestbeest en zanger/entertainer. ‘De foute avond’ is entertainment pur sang. Mensen willen entertainment en dat is wat Henry weet te brengen. Als ‘Henry Amsterdam’ is hij de ietwat overdreven, brutale, steenrijke, gevierde artiest, die het u en uw klanten naar de zin maakt. Na de show van Henry is er een optreden van de ‘foute vriend van…’ niemand minder dan Koos de ‘Moppentapper’. En als klapstuk van de avond wordt op het podium de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord gespeeld. Verder is er een grandioos buffet. Misschien eet u wel haring met slagroom en beenham zonder ham. Het wordt in elk geval smullen. Dit is een feestavond, waarvan u volop geniet van begin tot eind. Natuurlijk ontbreken ook de bingoballen niet. Er zijn tal van ‘foute prijzen’ te winnen zoals pannensets, cd’s, een diner voor 2 en als hoofdprijs een weekend weg. Deze prijzen worden in hoog tempo weggegeven. Zo zie je maar weer: dit is een geweldig feest!

Apres-ski-avond
Het feest voor de winter of doe eens gek in de zomer De Après-ski avond is een avond vol gezelligheid, waarbij u zich voor even in Tirol waant. Ja, echt waar. U kunt de beentjes laten zwaaien en zwieren op de geweldige muziek op deze avond. Bij binnenkomst wordt er glühwein geschonken. Deze wordt uitgereikt door onze Heidy. Daarna serveren we koffie met koek en doen de muzikanten hun uiterste best om zo snel mogelijk de gezellige Oostenrijkse sfeer te creëren. Drankjes zijn er naar keuze en ook de bierpullen ontbreken niet. Verder zijn er diverse activiteiten als spijker slaan, het befaamde bierpul schuiven en wordt er een jodelwedstrijd georganiseerd. Voor de beste jodelaar hebben we een beker. Van al deze activiteiten krijgt u natuurlijk honger. De kookbrigade van ‘De IJsselhoeve’ presenteert dan ook een geweldig buffet met Hollandse en Oostenrijkse gerechten. Als een ieder genoeg gegeten heeft, barst het feest weer los met ‘The Happy Hour Crew’. ‘s Avonds is er een live optreden van een bekende regionale artiest. Zo ziet u maar weer, ook deze avond is een waar spektakel. Tot slot is er een heerlijk dessert, een overheerlijke bol roomijs met slagroom en een lekker stuk apfelstrudel. De avond duurt van 19.30 tot 24.00 uur, dus vier en een half uur volop genieten! Voor de gasten zijn er verschillende ‘giveaways’.

Amsterdamse Avond
“Tante Truus uit de Jordaan” ontvangt u met een pikketanissie en haring en daarna een oer-Hollandse mok koffie met koek. De burgermeester komt ook en zal de avond officieel openen. Natuurlijk heeft hij weer allerlei “handeltjes” meegebracht om zijn salaris te vergroten. Waarzegster “Constance” zal voor iedereen, die dat wil, de toekomst voorspellen in haar kamertje. De welbekende toiletjuffrouw zal u “verwennen”, voordat u het toilet bezoekt. Tevens zal de muziek u vermaken met welbekende acts van André Hazes, Drukwerk en de Sjonnies. De muziek neemt u mee naar een Amsterdamse kroeg met Amsterdamse meezingers, waaraan u automatisch gaat meedoen om de sfeer nog meer te vergroten. In één woord muziek met een lach en een traan. De zaal is ingericht als een Amsterdamse kroeg.

Bij deze gezellige themafeesten is inbegrepen:

  • Koffie met koek (ontvangst kan verschillen per thema)
  • Uitgebreide buffetten
  • Onbeperkt dranken naar keuze (ook binnenlands en buitenlands gedistileerd)
  • Bediening
  • Live muziek of een klasse DJ

Prijs: vanaf € 49,95 p.p.
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: 00.00 uur

De prijzen van deze individuele themafeesten zijn geldig tot en met 31 maart 2017.

Meer informatie over dit arrangement?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Reviews